Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Panamera
Porsche - De Cayenne ‘Summer Edition Package’
Porsche - De Cayenne ‘Summer Edition Package’
Porsche - De Cayenne ‘Summer Edition Package’
Porsche - De Cayenne ‘Summer Edition Package’

De Cayenne ‘Summer Edition Package’

Zomer. Tijd voor sportiviteit.
De Cayenne ‘Summer Edition Package’.

Deze zomer schenkt Porsche u een panoramisch schuifdak, de ParkAssistent voor– en achteraan, het Porsche Communication Management (navigatiemodule inbegrepen), metallic-lak en stoelverwarming vooraan. Plus tal van andere voordelen waardoor u zich nog beter in uw vel zult voelen.

Er is al een Cayenne Diesel Tiptronic S ‘Summer Edition Package’ vanaf 69.000 € incl. BTW.

GEMIDDELD VERBRUIK (l/100 km) : 7,2 / CO2-UITSTOOT (G/km) : 189.

Enkel op Cayenne Diesel V6-motorisatie, 211 pk of 245 pk. Afgebeelde model met opties. Beschikbaar in functie van de stock. Milieu-informatie (KB 19/03/2004) : www.porsche.be

*Deze gegevens zijn verkregen door een wagen tijdens een NEDC (nieuwe Europese rijcyclus) te testen volgens de Euro 5-procedure nr. 715/2007/EG en 692/2008/EG. De gegevens hebben geen betrekking op één afzonderlijke wagen en vormen geen deel van de specificatie, maar dienen slechts om verschillende autotypes met elkaar te kunnen vergelijken. Nadere informatie over de afzonderlijke wagens kunt u opvragen bij uw Porsche dealer. Bepaling van het verbruik op basis van de standaarduitvoering. Speciale uitvoeringen kunnen het verbruik en de rijprestaties beïnvloeden.

User's Status *
Type of enquiry *
Preferred Porsche Centre *

Persoonlijke gegevens

Beleefde groeten *
Titel
Andere
Gelieve uw bijkomende titel te vermelden.
Voornaam *
Naam *
e-mail address *

Adressen

Gegevens *
Selecteer het adres waarop wij u mogen contacteren (vul het zeker in onderaan)

Persoonlijke

Straat
Nr.
Postcode
Plaats
Land

Commerciële

Firma
Straat
Nr.
Postcode
Plaats
Land

Gegevens

Gelieve minimum één telefoonnummer te vermelden.
Telefoon (privé)
Netnummer
/
Telefoonnummer
Telefoon (werk)
Netnummer
/
Telefoonnummer
Telefoon (mobiel)
Netnummer
/
Telefoonnummer

Gegevensbescherming

De huidige website werd gemaakt en wordt beheerd door Porsche Centre Geel. Het Porsche Center en de betrokken partners mogen mijn persoonlijke gegevens gebruiken of verwerken - zoals vermeld in dit verband (namelijk mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres) - voor doeleinden van opiniepeilingen of marktonderzoek, of ook voor informatie over de producten en diensten van de Porsche-groep.

Bovendien aanvaard ik dat mijn persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan derden, in het bijzonder om geregistreerd te zijn, of behandeld in een van de centrale databanken van Ing. h.c. F. Porsche AG, Duitsland, en dat ze - indien nodig - worden samengevoegd met andere gegevens die afkomstig zijn van de Porsche-groep of van andere ondernemingen.

Alle persoonlijke gegevens worden geregistreerd en behandeld overeenkomstig het toepasbare recht, met name op het vlak van gegevensbescherming.

Uw goedkeuring kan op elk moment worden ingetrokken door een eenvoudig bericht naar het volgende adres te sturen: D’Ieteren Porsche Import
Grote Baan 395
1620 Drogenbos
Tel: 02/37 17 911
Fax: 02/37 17 917
E-mail: webmaster@porsche.be
Uw persoonlijke gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden in het kader van de behandeling van uw inschrijving en voor het bevestigde evenement.

Wij wensen u eveneens informatie over de producten en diensten van de Porsche-groep toe te sturen en enquêtes af te nemen, en wensen uw gegevens hiervoor te gebruiken. Daarvoor willen wij uw gegevens in een centrale klantendatabank registreren die onder de verantwoordelijkheid van Porsche wordt beheerd, en indien nodig worden samengevoegd met andere gegevens van de Porsche-groep. Het gebruik van die gegevens is beperkt tot publicitaire doeleinden, het verwezenlijken van opiniepeilingen en marktstudies en is uitsluitend voorbehouden aan de filialen van de Porsche-groep en het Porsche-netwerk. Gelieve het overeenkomstige vakje aan te kruisen indien u deze clausule aanvaardt. U kunt uw mening op elk moment herzien. Een kort bericht volstaat om ons op de hoogte te brengen.
   
Porsche Centre Geel

Antwerpseweg 71
B-2440 Geel

Tel: +32 (0)14 / 57 97 20
Fax: +32 (0)14 / 59 34 00
E-Mail: info@verellen.porsche.be